Схвалено навчальну програму з українознавства для 5-11 класів

Комісія з української літератури Науково-методичної ради з питань освіти Міністерства освіти і науки України розглянула матеріали науково-методичної експертизи рукопису програми курсу за вибором «Українознавство. 5-11 класи» (автори: Кононенко П.П. Касян Л.Г., Семенюченко О.В.) для загальноосвітніх навчальних закладів. Висновок комісії: «Схвалено для використання у загальноосвітніх навчальних закладах» (протокол №1 від 26 березня 2014 року).

Вітаємо всіх освітян, а особливо – українознавців, адже відтепер універсальна наука про феномен України та світового українства здобула свої законні права у шкільному циклі дисциплін.

Нагадуємо, що нещодавно комісія з педагогіки та методики початкового навчання Науково-методичної ради з питань освіти Міністерства освіти і науки України розглянула матеріали науково-методичної експертизи рукопису навчальної програми "Українознавство. 1-4 класи" для загальноосвітніх навчальних закладів (авт. Кононенко П.П., Присяжна Т.М.) і надала позитивну оцінку з висновком "Схвалено для використання у загальноосвітніх навчальних закладах" (лист №14.1/12-Г-686 від 27.12.2013). Джерело: http://nndiuvi.org.ua/

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.