Про курси підвищення кваліфікації

Інформуємо про те, що з 13 по 31 січня 2014 року відбудуться курси підвищення кваліфікації для вчителів української мови та літератури з проблеми: «Інформаційно-комунікаційні технології на уроках української мови та літератури».

До навчально-тематичного плану курсів входить навчання за програмою Intel. Навчання для майбутнього. Версія 10.01. Повідомляємо, що дане навчання вимагає володіння комп’ютером на рівні «впевнений користувач».

З метою успішного захисту індивідуальних залікових проектів просимо з собою мати завчасно підготовлені матеріали в електронному вигляді та опрацювати тексти творів, які раніше не вивчались, для 5, 6, 7-х класів з української літератури за Програмою для загальноосвітніх навчальних закладів: Українська література: 5-9 класи / Р.В. Мовчан, К.В.Таранік-Ткачук, М.П.Бондар, О.М.Івасюк, С.А.Кочерга, Л.І.Кавун, О.І.Неживий, Н.В.Михайлова та підготуватись до створення індивідуальних проектів.

Заїзд, поселення та реєстрація слухачів курсів 13 січня 2014 року з 8.00 до 10.20 (ІІІ поверх).

Початок І пари 13 січня о 10.30.

У разі виникнення питань стосовно організаційного та змістовного забезпечення курсів, залишайте свої повідомлення за адресою е-mail: nml_ukr@mail.ru

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.