Про педагогічну практику для слухчів курсів підвищення кваліфікації учителів української мови та літератури

У період з 4 по 15 березня 2013 року проведено курси підвищення кваліфікації вчителів української мови і літератури з проблеми «Застосування проектних технологій на уроках української мови і літератури як один із напрямків розвитку мовної особистості».

Педагогічна практика відбулася на базі Знам’янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №3. Директор навчального закладу Подвиженко Олена Іванівна презентувала роботу закладу.

Слухачі курсів ознайомилися з досвідом учителів української мови і літератури щодо застосування проектних технологій на уроках. На високому науково-методичному рівні провели уроки Петренко Віта Вікторівна (українська література, 10 клас), Поліщук Ніна Мойсеївна (українська мова, 9 клас), Кубрак Олена Петрівна (українська література, 11 клас).

До літературно-мистецької вітальні «Жінка створена для любові» запросили Давидова Світлана Миколаївна та Попова Лариса Миколаївна.

Про стан та перспективи розвитку української літератури розповіли письменники - сучасники Володимир Шовкошитний, Лариса Лебедівна та Олександр Косенко. Переглянути фото можна тут

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.